voorpagina 1400x400

zangeres wendy woopGeheel in Rock&Roll stijl brengt Wendy de oldies uit de vijftiger en zestiger jaren. Een show van 30 minuten waarbij natuurlijk haar eigen single's niet mogen ontbreken.

wendy woop jukebox nightDe LIVE Jukebox van Wendy Woop is een avondvullend programma met entertainment en muziek. Het publiek mag zelf de liedjes kiezen met behulp van verzoekkaartjes die in 'de jukebox' gestopt mogen worden. U kunt u rekenen op een geweldige feestavond met als rode draad Wendy's bekende Rock&Roll stijl.

show cruzin 450Andy Dellenoy & Wendy Woop zijn twee heerlijke podiumbeesten. Andy zingt en speelt op zijn piano, en zangeres Wendy weet uw gasten als geen ander te entertainen.
Het repertoire is 'American Influenced Music'. Waarbij veel focus op de jaren 50-60, maar ook de huidige hits van bijvoorbeeld Avicci zullen zeker niet ontbreken. Eigenlijk is het repertoire bijzonder breed, maar om in de stijl van de show te blijven zullen de grote American Classics zeker ten gehore worden gebracht.

Contact

Voor boekingen en informatie
Tel.: 06-53202290 (Dhr. Koevoets)
Email: info@wendywoop.nl

Social Media

Volg mij op

facebook stamp 150 youtube stamp 150 instagram stamp 150

Webdesign & Hosting: Entertainment Services