voorpagina 1400x400

Duo "Cruzin"

"American influenced music with LIVE piano and Sing-a-Long entertainment."

cruzin

Andy Dellenoy & Wendy Woop zijn twee heerlijke podiumbeesten. Andy zingt en speelt op zijn piano, en zangeres Wendy weet uw gasten als geen ander te entertainen.
Het repertoire is 'American Influenced Music'. Waarbij veel focus op de jaren 50-60, maar ook de huidige hits van bijvoorbeeld Avicci zullen zeker niet ontbreken. Eigenlijk is het repertoire bijzonder breed, maar om in de stijl van de show te blijven zullen de grote American Classics zeker ten gehore worden gebracht.

"Cruzin" is een heerlijk duo waarbij het enthousiasme van het podium straalt. Zowel de piano, als de kleding is met een grote knipoog naar de jaren 50/60, waardoor het duo Cruzin ook zeer goed als 'thema-show' neergezet kan worden. Waarbij het repertoire natuurlijk passend gemaakt zal worden.

Het repertoire

Rockabilly - Sing-a-long classics - Country - Disco - Pop -Blues - Soul - Rock & Roll - And much more!
( - bijzonder breed; daarom: And much more!)

Verzoekjes aanvragen

Indien de situatie het toelaat mag het publiek bij het duo Cruzin verzoekjes aanvragen door middel van verzoekkaartjes. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie met het publiek. Een supergezellige combinatie van Wendy's Jukebox en Andy Dellenoy's feestpiano.

Inclusief licht en geluid

Er wordt standaard gebruik gemaakt van een geluidset die geschikt is tot ongeveer 350 personen. Voor kleine locaties zoals een terras, of tijdens een receptie, is er een kleine geluidset beschikbaar zodat u niet 'overdonderd' wordt door een stapel geluidsboxen.

Meer geluid is natuurlijk mogelijk, maar dat gaan we samen met u bespreken wanneer u Cruzin boekt. De benodigde geluidset is namelijk sterk afhankelijk van het aantal gasten en de gebruikte locatie.

Het podium wordt verlicht door diverse gekleurde LED lampen voor, en naast de piano. Het hele podium is hierdoor verlicht, en door het gebruik van LED lampen is elke denkbare kleur in te stellen.

 

Het ontstaan van Cruzin

n mei van 2018 ontmoette ik Andy Dellenoy met zijn pianoshow voor het eerst tijdens één van mijn optredens. Al snel was duidelijk dat er een gezamelijke muzikale interesse was voor de Rock&Roll en 50ties en 60ties tijdperk. We vormde we een nieuw muzikaal duo: "Cruzin" met live piano, en natuurlijk een leuke zanger/zangeres combi.

Een nieuwe naam zoeken: "Cruzin"

Nu moesten we nog een passende naam vinden voor dit 'nieuwbakken' duo. Na wat background checks zoals bij de Kamer van Koophandel, internetdomeinen en onderzoeken of er al iemand de naam gebruikt hebben we een toffe naam gevonden: "Cruzin". Deze naam vertegenwoordigd perfect wat wij willen; muziek maken met "an American Influence"... om lekker mee te cruisen in je auto (liefst een vette 8 cylinder).

Logo Cruzin 250

Andy's piano is met een speciaal design geschikt gemaakt voor het duo Cruzin. De piano moet op het podium namelijk al gelijk de juiste sfeer uitademen. Volgens mij is dat ook gelukt. Het publiek weet bij het zien van de piano direct dat de show te maken heeft met de 'oldies' stijl.cruzin piano 350

En nu?

We hebben allebei al van het begin af aan het idee gehad om niet een "Rockabilly band" of een "Rock&Roll oldies band" te worden. (Daar zijn al genoeg gespecialiseerde collega's voor.) Nee... de muziek moet ook herkenbaar zijn bij een breed publiek. Men moet kunnen meezingen, kunnen dansen, herkenbaarheid (voor oud EN jong). Ook een cafehouder moet ons bijvoorbeeld gewoon kunnen boeken. En toch moet het Amerikaanse gevoel en de sixties beleving vastgehouden worden!

Ik denk dat we er goed in geslaagd zijn; het kan alleen nog maar beter worden :-)

Contact

Voor boekingen en informatie
Tel.: 06-53202290 (Dhr. Koevoets)
Email: info@wendywoop.nl

Social Media

Volg mij op

facebook stamp 150 youtube stamp 150 instagram stamp 150

Webdesign & Hosting: Entertainment Services