voorpagina 1400x400

De LIVE jukebox - Avondvullend

Een uniek en vooral 'supergezellig' avondvullend showconcept. Natuurlijk in de Rock&Roll stijl zodat er gelijk een leuke sfeer ontstaat.

De LIVE Jukebox van Wendy Woop, dat is een avondvullend programma met entertainment en muziek. Het publiek mag zelf de liedjes kiezen met behulp van verzoekkaartjes die in 'de jukebox' gestopt mogen worden. Wendy zal graag de verzoekjes voor u zingen. Door deze leuke interactie met het publiek, en omdat Wendy het publiek heerlijk weet 'te bespelen' kunt u rekenen op een geweldige feestavond met als rode draad Wendy's Rock&Roll stijl.

wendy woop jukebox night

Om gelijk maar even te melden; het repertoire is zeer breed en zeker niet alleen 50s/60s en Rock&Roll. Ook Nederlandstalig, Pop, Disco classics, feestmuziek, ... u vraagt - zij draait (zingt).

Voor de muziek tussen de zangsets van Wendy, en voor de verzoekjes die ze echt niet kent, komt er ook een DJ mee. Zo is er de hele avond muziek zoals u dat wenst.

De LIVE-jukebox show is inclusief licht en geluid, meerdere zangsets van Wendy Woop en een DJ. U heeft dus nergens geen omkijken meer naar.

Contact

Voor boekingen en informatie
Tel.: 06-53202290 (Dhr. Koevoets)
Email: info@wendywoop.nl

Social Media

Volg mij op

facebook stamp 150 youtube stamp 150 instagram stamp 150

Webdesign & Hosting: Entertainment Services